Hoppa till huvudinnehållet
Skip to Main Footer

Strävan efter hållbarhet från början till slut
genom hela produktlivscykeln

Hälsa och säkerhet är vår främsta prioritet

I över tre decennier har vi tillverkat bänkskivor till miljontals hem runt om i världen, och vi ser det som ett privilegium att få vara en del av familjers vardag. Vi tror på att föregå med gott exempel och är fast beslutna att se till att varje fas i produktens livscykel är anpassad till de högsta säkerhetsstandarderna.

Säkerhet med omställning till låg kiselhalt

Omfattande utbud av produkter med låg kiseldioxidhalt i slutet av 2026

Vår innovativa teknik ä ren combination av unika mineraler som fältspat, återvunna material och andra avancerade material, vilket skapar en synergieffekt som förstärker varje materials bästa egenskaper samtidigt som produktens innehåll av kristallin kiseldioxid avsevärt reduceras till mindre än 40%. Denna serie mineralbänkskivor ingår i vårt befintliga sortiment av helt naturlig keramik, som innehåller mindre än 20% kristallin kiseldioxid. Vi fortsätter vårt arbete med att erbjuda produkter i världsklass som är säkra för tillverkare att arbeta med när de vidtar nödvändiga säkerhetsåtgärder.

Ladda ner vårt informationsblad

Ledande inom branschen med säkerhetsstandarder

Master of Stone®-programmet

Vi strävar efter att erbjuda skydd mot skadligt kvartsdamm och bidra till en säker tillverkningsprocess. För detta ändamål har vi ägnat många år åt forskning och gemensamt arbete med tillverkare över hela världen för att utveckla Master of Stone®-programmet. Denna unika, innovativa och kostnadsfria utbildningsplattform gör det möjligt för alla tillverkare att se till att arbetarna har en säkrare och renare arbetsplats.

Över 4,600 tillverkare runt om i världen har genomfört Master of Stone-programmet.

Lär dig mer om programmet

En trygg plats i hemmets hjärta

Sinnesfrid med Caesarstones långsiktiga garanti

Caesarstones bänkskivor är skapade för att man ska känna sig trygg i hemmet när det gäller användbarhet och säkerhet. Våra bänkskivor är högkvalitativa, hållbara, icke-porösa och fria från gifter. Dessutom är de flesta Caesarstoneprodukter oberoende certifierade av GREENGUARD och NSF för att uppfylla säkerhetskraven för folkhälsan. Caesarstones bänkskivor levereras med en långsiktig garanti och är helt säkra för användning i hemmet.

Upptäck vår långsiktiga garanti

Åtagande för hållbarhet i hela värdekedjan

Vi tillverkar hållbara bänkskivor

I linje med kärnan i vår tid, naturen och mänskligheten har vi ett åtagande för vår planets välbefinnande. Vi investerar i hållbara och säkerhetsorienterade initiativ under hela produktens livscykel. Från val av material till tillverkning och slutanvändning tar vi ansvar för att främja metoder som kan leda till förändringar på i vårt arbete mot en grönare framtid. Det är ett centralt åtagande som sträcker sig genom hela vårt nätverk av värdefulla affärspartners.

Caesarstones ESG-mål är inriktade på intern produktionsverksamhet, inklusive några av våra tredjepartspartners.

Vårt hållbarhetsåtagande

Åtagande gentemot människor och miljö

Som marknadsledare är vi medvetna om att våra partners och kunder förlitar sig på att vi tillhandahåller produkter som uppfyller de högsta kraven på kvalitet, säkerhet och prestanda.
Precis som vi säkerställer våra produkters säkerhet och kvalitet, är vi också fast beslutna att skapa en säker, ren och dammfri arbetsyta för hela stenindustrin och skydda våra tillverkningspartners, som är avgörande för vår värdekedja.