Hoppa till huvudinnehållet
Skip to Main Footer
OOAK Caesarstone Collection
Upplev det vackra
i detaljerna

Upptäck den nya
OOAK-kollektionen

Vår unika kollektion är designad för att du ska kunna uppleva detaljernas skönhet. Med delikata och noggrant utförda ådringar inspirerade av mineralernas evolution erbjuder vår nya kollektion unika mönster i kvarts och keramik, utformade för att du ska kunna skapa exklusiva miljöer som speglar din personlighet.

Se din bänkskiva
komma till liv

 • 544

  Auralux

  Ny Porslin Surface

  En neutral grå färg med en detaljrik kornig estetik som består av små skal, korn, granulat och orenheter som smälts samman till en detaljerad arkaisk textur av fossiler i ton i ton. Varmgrå och beigebrun fläckad med små ringar av mossa och mörkare stentvättade streck, i stenfinish.

 • 542

  Mosstone

  Ny Porslin Surface

  En bas av ljus kvarts melerad med dämpad salvia och mörkare mossiga inslag, som fångar tidens rörelse över natursten. Ljusare områden är försedda med livfulla inslag av jodiserade föroreningar och rostådror som ger värme och djup till denna upplyftande yta i stenfinish.

 • 550

  Silvax

  Ny Porslin Surface

  Dimfärgade leror bildar en tvåfärgad jordig bas med silvergrå inslag som skapar utseendet hos gammal travertin. Effekten förstärks med oxiderade pölar, metalliska accenter, legeringsskikt och krämiga strimmor. Metalliska accenter och fina lager av legeringar blandas in i den neutrala paletten, vilket ger en luftig och elegant känsla till denna yta i stenfinish.

 • 543

  Marenstone

  Ny Porslin Surface

  En torr neutral bas fylld med elfenbens- och beigefärgat granulat, som fina sandpartiklar och krossade snäckor under årtusenden omvandlat till uråldrig sten. Fläckiga nyanser och bruna märken påminner om det robusta utseendet hos en enkel sedimentär sten, i stenfinish.

 • 5144

  Rossa Nova

  Ny Kvarts Surface

  En benvit bas genomkorsad av forntida ådringars rörelsemönster, som ett uråldrigt minne av vidsträckta landskap i lugna jordnära toner, varsamt nyanserat med bärnstensfärgade gradienter och djupa gyllene accenter.

 • 5132

  Celestial Sky

  Ny Kvarts Surface

  En krämig vit grund, smyckad med ådror i grått, brunt och en aning grönt, som sträcker sig i alla riktningar som en organisk väv som förvandlats till modern överdådighet.

 • 5152

  Goldfinch

  Ny Kvarts Surface

  Bländande förgyllda ådror sveper över en ren vit bas och böljar i ett tätt nät av varma jordnära legeringar som accentueras av neutrala oxider och graderingar av bränd bärnsten, som ett eko av den skiftande sanden i ett vindblåst landskap.

 • 5122

  Aterra Verity

  Ny Kvarts Surface

  En krispigt vit, molnliknande bas varvas med tunna linjer i brons och koppar i olika nyanser. Som uråldriga stigar betraktade från långt håll skapas en lugn topografi, rogivande och fylld av ljus.

Utformad för att avslöja
din personlighet

Det är i detaljerna som vår sanna natur avslöjas. Genom dem förmedlar vi vår historia, vår världsbild och uttrycker vilka vi är.

Den nya OOAK-kollektionen i kvarts omfamnar ådringens språk. Den är inspirerad av mineralernas utveckling och ger ditt hem en tidlös elegans. Vår keramikkollektion OOAK fångar detaljerna i jordens historia och fungerar som en kanvas för den tidlösa skönhet som finns i sten.

En kollektion utformad för att återspegla ett hem som känns precis som du.
OOAK-kollektionen från Caesarstone
Upplev det vackra i detaljerna.

Utforska nya ytor
och sömlös design

 • In-Sync

  Caesarstones unika In-Sync-teknik möjliggör en jämn övergång från skivans yta till kant, vilket förbättrar stenens autentiska estetik. Den sömlösa designen uppnås genom att rena mineraler med varierande kornstorlek blandas i varje keramikskiva.

 • Silk

  Silk finish är en yta som är silkeslen med en varm lyster och mjuk känsla, draperad med ett skimrande överdrag. Ljuset glider försiktigt över ytan och skapar en exklusiv känsla som ger en dimension av mjukhet och komfort.

  Läs mer
 • Stone

  Stone finish har en varsam, behaglig utstrålning och känns som verklighetstrogen väderbiten sten. Dess satinlyster är bara lätt präglad och har en aning oregelbunden struktur, som liknar och känns som en halvslät sten.

  Läs mer