Hoppa till huvudinnehållet
Skip to Main Footer

Rå kvarts, förvandlad till den hårdaste typen av sten

Vi kan kvarts, vi var först ut med bänkskivor i kvarts

Rå kvarts finns det gott om i naturen; det är vanligt förekommande som sand men hårdare än stål. Kvartsbänkskivor är stenar formade på konstgjord väg, vilket Caesarstone var först med att utveckla, och vi tillverkar skivor som består av upp till 90 % kvartsmineraler för att generera fördelar som är ouppnåeliga med marmor, granit och andra naturstenar. Vi tar rent mineral och förvandlar det till din favoritsten.

Den utomordentliga styrkan och hållbarheten hos rå kvarts präglar varje skiva

Kvartsbänkskivor är de hårdaste stenskivorna som finns, tillverkade av naturligt förekommande mineraler som är bland de hårdaste (7 på Mohs 10-skalan). Caesarstones skivor består av upp till 90 % av de renaste kvartspartiklarna, formade med harts och pigment för att skapa de mest motståndskraftiga skivorna som finns.

Caesarstones tekniska kunskap, omsorg och hantverk förvandlar rå kvarts till banbrytande bänkskivor

Caesarstone var först med att introducera kvartsskivor 1987 med en patenterad och banbrytande teknologi som fortfarande är aktuell idag. Vi tar vara på kvartsens enastående egenskaper. Kvarts passar perfekt både för bostäder och kommersiella utrymmen, och är dessutom en klar favorit bland arkitekter och designers över hela världen.

Bänkskivor i kvarts utlovar en resa fylld av kreativ insikt och designpassion

Kvarts har en otrolig formbarhet och kombinerar tidlös design med hållbarhet i robusta mönster, samt en mängd olika ytbehandlingar och färger. Vår glödheta passion för design på Ceasarstone är en grundläggande värdering som driver oss att ständigt tänja på gränserna för våra bänkskivor i kvarts.

Caesarstones kvartsskivor kommer med garanterad sinnesfrid i fråga om användbarhet och säkerhet.

Caesarstones bänkskivor i kvarts tillverkas i en strikt kontrollerad miljö för att uppfylla de mest krävande av säkerhetsnormer för både tillverkning och slutprodukt. Våra bänkskivor har allt en bra skiva behöver. De är icke-porösa, giftfria, kräver inga tätningar eller vax för att bibehålla Caesarstones hygieniska standard och förblir bakteriesäkra och hygieniska för maximal renlighet.

Effektiv tålighet, tidlösa fördelar

 • Icke-porös

  Otroligt tålig, tät och motståndskraftig för långvarig kvalitet

 • Hållbar

  Hårdare, starkare och säkrare än marmor, granit och andra naturstenar

 • Lätt att rengöra

  Enkel att sköta om med bara tvål och vatten,, kräver ingen tätning och är praktiskt taget underhållsfri

 • Hygienisk

  Den icke-porösa ytan förhindrar tillväxten av bakterier, mögel och mjöldagg och gör att skivan förblir ofarlig och hygienisk för maximal renlighet

 • Fläckfri

  En ogenomtränglig yta som är ytterst icke-porös och icke-absorberande i syfte att motstå fläckar och som kräver minimalt underhåll

 • Tål värme

  Caesarstones kvarts tål värme, men underlägg krävs vid höga temperaturer

 • Reptålig

  Imponerande reptålighet, står emot skrapor eller nötningar

 • Långvarig kvalitet

  Caesarstone använder en hög andel kvarts i sin blandning (upp till 90 % naturliga kvartsmineraler), vilket bidrar till våra skivors höga kvalitet och som ytterligare garanteras av vår omfattande garanti

 • Lätt att installera

  Lätt att forma, montera och anpassa av proffs, lämplig för inomhusbruk och tillgänglig i ett urval av färger för utomhusbruk

 • Miljövänlig

  Certifierad för sin hållbarhet och sitt låga underhåll, vilket bidrar till en hälsosammare miljö och en bättre användning av resurser.