Hoppa till huvudinnehållet

Livet hugget i
sten

Följ med oss på en resa med vilken din dröm snart är huggen i sten

Caesarstone känner till hemligheten med att använda naturliga råkvartsmineraler för att tillverka de mest hållbara och säkra bänkskivorna. Vi har legat i framkant när det gäller innovativt skapande av skivor och ytbehandlingar sedan 1987, drivna av vår passion för design och vår banbrytande tekniska styrka. Vi specialiserar oss på bänkskivor i hem världen över, och vårt uppdrag är att vägleda och hjälpa dig på din kreativa resa.

Naturliga mineraler

Vi tar en bit av jorden och för in den i ditt hem

Caesarstone är både pionjär inom skapandet av bänkskivor i kvarts och föregångare inom världen av porslinsskivor. Vi fyller ditt hem med magin från jordens mineraler och förser dig med skivor som ligger till grund för livet. Dina bänkskivor sätter tonen för den omgivande miljön, vilket omvandlar både skivan och allt runt omkring den till ett utrymme laddat med interaktion och kreativitet

Upptäck Ceasarstone-kvarts
Upptäck Ceasarstone-porslin

Ett mänskligt inslag

Hantverk och omsorg, från oss till dig

Vi ger varje bänkskiva en särskild touch. Det är här som vår expertis inom stenteknik blir ett med vår starka passion för design, och vi är redo att vägleda dig under hela din kreativa resa. Med fyra toppmoderna tillverkningsanläggningar i Israel, Indien och USA är varje skiva en beröringspunkt som innehåller vår unika anda och med vilken din dröm kan bli huggen i sten.

Visualisera ditt utrymme

Sinnesro

Världen litar på Ceasarstone-bänkskivan

Våra skivor har allt en bra bänkskiva behöver. Vi ligger alltid i framkant när det gäller säkerhet, vilket stöds av Caesarstones hygienstandard och iakttagandet av de högsta standarderna för kvalitet, miljö och hållbarhet.

Vår omfattande garanti

Tidlös

En Ceasarstone-bänkskiva är hemmets bestående hjärta

Livet flyter på, familjen växer och förändras, men din Ceasarstone-bänkskiva förblir tidlös. Din bänkskiva är hjärtat i ditt hem, den mest speciella platsen där du umgås med familj och vänner och hittar din alldeles egna kreativa drivkraft i samspel med andra. Din skiva sätter stämningen och tempot för hela hushållet, varje dag.

Upptäck våra färger

Vi bjuder med dig på en kreativ resa, genomsyrad av vår grundmurade passion för design

Formad av naturen

Bli ett med naturen i hjärtat av ditt hem. Pebbles-kollektionen

Upptäck kollektionen