Hoppa till huvudinnehållet

Branschledande ytor, sedan 1987

Vi förvandlar sandkorn till tidlösa arbetsytor

Caesarstone (CSTE) är en global ledare inom produktionen av högkvalitativa skivor – föregångare inom världen av porslinsskivor och pionjär inom skapandet av kvartsbänkskivor – som legat i framkant inom branschen sedan 1987. Vi designar, tillverkar och marknadsför bearbetade stenskivor som garanterar säkerhet och hållbarhet för att erbjuda bestående skönhet både inom- och utomhus för bostäder såväl som för kommersiella ändamål.

Designad med individen i centrum

Genom att sätta människan i centrum tillgodoser vi på Caesarstone husägares behov av sinnesro och detta tack vare vår passion för design och vår orubbliga strävan att få se våra kunders drömmar huggna i sten.

Varför Ceasarstone

Vi tillverkar hållbara bänkskivor

Caesarstone tror starkt på konsten att leva tillsammans i samverkan, samt att vår värld ska delas av alla, både natur och människor, som ett enda symbiotiskt ekosystem.

Symbiotisk hallbarhet

Banbrytande innovation

Våra premiumskivor tillverkas i en högt automatiserad, men strikt övervakad och kontrollerad process, som uppfyller de mest krävande av kvalitetsstandarder.

vår tillverkningsprocess

Det bultande hjärtat i miljontals hem världen över

Som en ledande aktör i mer än 50 länder världen över, har Ceasarstone fyra tillverkningsanläggningar i USA, Israel och Indien.

Bli en del av revolutionen

Våra internationella team är vår viktigaste tillgång och driver oss till att fortsätta att vidareutveckla branschen genom innovation, kreativitet och passion. En unik samarbetskultur, där varje anställd är en uppskattad ledare, ligger till grund för Ceasarstone.

Karriärer